Новини

Доставиха дългоочаквано мащабно дарение в помощ на хиляди бебета и деца

Доставиха дългоочаквано мащабно дарение в помощ на хиляди бебета и деца

Днес, двора на МБАЛ „Св. Анна – Варна“ беше изпълнен с много положителна енергия, усмивки и емоции, защото пристигна част от дългоочакваната специализирана медицинска апаратура, оборудване и техника доставена от компания „Дъчмед Интернешънъл“ ЕООД предназначено за отделението по Детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“ в помощ на хиляди бебета и деца от 0г до 18г.

Скъпо-струващата медицинска апаратура и оборудване, която бе доставена днес бе закупена със средства събрани от предадени за рециклиране пластмасови капачки, стотинки, парични дарения и благодарение на серията от продукти с кауза (вода, детски солети, хляб, кускус, юфка, солети, пица, боза, чаши, тениски и много други) и е част от мащабната кауза „Кауза 500 000 лв“, която благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“ стартира в края на 2022г и включва:

– Първия в България мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ – изпълнена;
– Първата за СБАГАЛ „Проф. Димитър Стаматов – Варна“ специализирана неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ на бебета – предстои да бъде изпълнена;
– Животоспасяваща и скъпо-струваща медицинска апаратура, оборудване и техника за нуждите на отделение по детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“ в помощ на хиляди бебета и деца от 0г до 18г. – предстои да бъде изпълнена

Припомняме, че отделението по детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“ е най-голямото в Източна и Североизточна България в което се лекуват и оперират хиляди бебета и деца от Варна, Бургас, Добрич, Русе, Разград,Шумен,Силистра и много други градове и села.

Ще бъдем благодарни на всеки от Вас, който ни подкрепи с дарения по нашата единствена и официална банкова сметка, защото това, което ни обединява, е вярата и желанието да бъдем по-добри:

БАНКА: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
ТИТУЛЯР: СДРУЖЕНИЕ АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ
ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИ

Очаквайте подробности!

Продължаваме обединени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *